Κωτσιόπουλος - Γλυκές Δημιουργίες

 

Ήταν στις αρχές του ’80 όταν ο Γιώργος Κωτσιόπουλος ξεκίνησε να εργάζεται σε μια από τις τότε μεγαλύτερες μονάδες με ζαχαρώδη στην Ελλάδα.  Αυτό το ξεκίνημα τον συνεπήρε στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και μετά από αρκετά χρόνια, μπήκε στο χώρο του ζαχαροπλαστείου, έτσι ώστε να δοκιμαστεί σε όλα τα πόστα, πωλήσεις, παραγγελίες και παραγωγή, ενώ παράλληλα σπούδαζε ζαχαροπλαστική στην Le Monde.  

Κατάφερε να γνωρίσει κάθε κρυφό σημείο μιας τέτοιας επιχείρησης και αυτή η εμπειρία ήταν που τον οδήγησε το 2006, μαζί με την σύζυγο του Δήμητρα να πάρουν την απόφαση να δημιουργήσουν τον δικό τους χώρο στο Μαρκόπουλο στην οδό Μυρρινούντος.  Από την πρώτη κουταλιά ζάχαρης που αναμείχθηκε με ζύμη, η ποιότητα και το μεράκι είναι τα κύρια συστατικά των συνταγών, που ακολούθησαν φυσικά και το σημερινό κατάστημα στην οδό Ιωάννου Πρίφτη.  Όλα τα γλυκά δημιουργημένα με αγάπη, πάντοτε φρέσκα, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά και μόνο με αγνά υλικά από τοπικούς παραγωγούς, κουβαλούν την γνώση και την τέχνη χρόνων.

 Ήδη ο συνεχιστής της επιχείρησης Βαγγέλης Κωτσιόπουλος έχει αναλάβει καθήκοντα,  καθώς τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Τροφίμων έχει καταφέρει με νέες τεχνολογίες και ιδέες να δώσει την ώθηση που δίνει σε αυτές τις περιπτώσεις τον νέο αίμα. Με τις γνώσεις του πάνω στο παγωτό δημιούργησε, πραγματικό σπιτικό παγωτό, όπως το καϊμάκι που το συνδύασε με  το γλυκό της γιαγιάς του, δίνοντας μια διαφορετική γεύση στους φανατικούς του πελάτες!